Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

Attention: Prices for services and service codes can be found on the website of the institution in the section Paid services and by phone (04622) 5-32-91 (room 223)

Frozen fish Hake (carcass) (code according to EZS DK 021:2015:15220000-6 Fish, fish fillets and other frozen fish meat (15221000-3))

Інформація оприлюднюється відповідно до вимог постанови КМУ від 11.10.2016 №710   

                                                                                              ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Риба морожена Хек (тушка) (код за ЕЗС ДК  021:2015:15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (15221000-3))

№ з/п

Найменування Товару

Одиниці виміру

Кількість

1

Риба морожена Хек (тушка)

кг

1 540

 

Предмет закупівлі – риба морожена Хек (тушка) має відповідати наступним вимогам:

1) Відповідність ДСТУ 4868:2007, пакетування згідно з ДСТУ 2641. Риба заморожена (температура якої в товщі м’язової тканини підтримується на рівні мінус 18° С і нижче, під час льодосольового заморожування — не вище ніж мінус 6° С), патрана обезголовлена, 1 сорту. Довжина і маса риби повинна відповідати ГОСТ 1368.

2) Органолептичні показники:

  • зовнішній вигляд  – блоки цілі; поверхня рівна, чиста; можуть бути незначні западини на поверхні. Поверхня риби чиста, за кольором властива цьому виду.
  • смак і запах (після розмороження, варіння) – властивий свіжій запах без стороннього запаху;
  • консистенція (після розморожування) – туга, властива рибі цього виду.

3) Товар повинен бути упакований у спожиткову тару вагою до 10-12 кг.

4) Товар має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу, а саме: декларацією виробника або посвідченням про якість, або сертифікатом відповідності,  висновками санітарно-епідеміологічних експертиз. Додатково на тару чи етикетку наносять:

— назву;

— калорійність та поживну цінність;

— кінцеву дату споживання «Вжити до» чи дату виготовлення та строк придатності;

— гранично-допустимий відхил від номінальної кількості (на спожиткову тару);

— назву, повну адресу і телефон виробника, адресу потужностей (об’єкта) виробництва;

— номер партії виробництва.

— маса нетто глазурованої риби чи риби із захисним покривом має бути зазначена без урахування маси глазурі чи захисного покриву.

5) Строк придатності товару повинен бути не менше ніж 80% від загального строку придатності.

 

Поставка товару повинна відбуватися:

1) критим автотранспортом та за рахунок Учасника відповідно до заявок Замовника і графіку завозу: з періодичністю не рідше одного разу у тиждень, з 9:00 до 12:00 години ранку, остання поставка не пізніше ніж до 25 числа місяця включно;

2) спеціалізованим автотранспортом, разом із довідкою про санобробку на даний транспортний відповідно до правил перевозіння швидкопсувних вантажів за температури не вище ніж мінус 18° С.

3) розвантаження товару здійснює Учасником своїми силами.

 

Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи: сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи,  або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

(с) 2024

Doctor appointment