Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

30.08.2022

ФІЗІОТЕРАПІЯ - метод профілактики й лікування багатьох захворювань

Лікувальний ефект фізіопроцедур заснований на впливі на організм зовнішніх фізичних факторів. Це — найбільш безпечний і безболісний вид терапії. Фізіотерапевтичні процедури значно покращують кровообіг, нормалізують імунні процеси, стабілізують нейрогуморальну регуляцію, надають знеболюючий регенеративний (відновний) ефект.

Проведення фізіотерапевтичних процедур разом з лікувальною терапією сприяє скороченню тривалості перебігу хвороби, попереджує  можливі ускладнення.

Повноцінне відновлення функцій тканини, органу або частини тіла неможливо без проведення адекватного комплексу фізіотерапевтичних заходів. Сьогодні збереження і відновлення фізичного здоров'я пацієнта можливе за допомогою замісної терапії, масажів, фізичних вправ, а також апаратних методів лікування. Після проходження процедур поліпшується рухливість суглобів, відновлюються втрачені функції, збільшується сила ослаблених м'язів, йдуть больові симптоми. Такий метод, як масаж, допомагає зняти м'язову напругу, покращує крово- і лімфоціркуляцію, що збільшує доставлення кисню і поживних речовин до тканин, виведення токсичних речовин з організму. Допоможе позбавитися від стресу і нервової перевтоми. Масаж після оперативного втручання дозволяє швидше відновити функцію органів.

В ДУ «ТМО МВС по Чернігівській області» працюють висококваліфіковані спеціалісти з лікувального масажу, оснащені сучасним обладнанням фізіотерапевтичні кабінети та кабінет лікувальної фізкультури.

Протипокази до застосування фізіотерапії :

 

  1. Запальні процеси в стадії загострення.
  2. Підвищена температура.
  3. Інфекційні хвороби в гострій стадії.
  4. Онкологія.
  5. Виснаження.
  6. Гіпертонія 3 ступені.
  7. Гемолітичний синдром.
  8. Геморагічний синдром.
  9. Аневризма.
  10. Епілепсія.
  11. Наявність кардіостимулятора.

(с) 2024

Запис до лікаря