Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

27.03.2023

Забезпечення соціальних гарантій з питань безоплатного протезування за державною програмою постраждалих унаслідок війни

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2022 року № 454 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації) осіб, постраждалих внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України» особи з числа військовослужбовців Національної гвардії України,  Державної прикордонної служби України, осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту та поліцейських, які отримали поранення внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України та потребують протезування кінцівок у зв’язку з їх ампутацією, мають право на проведення безоплатного протезування за державною програмою постраждалих унаслідок війни.

      Отже, дана категорія осіб забезпечуються засобами реабілітації на підставі висновків лікарсько-консультативних комісій державних і комунальних закладів охорони здоров’я (далі - ЛКК) чи рішень військово-лікарських комісій (далі - ВЛК) незалежно від встановлення їм інвалідності. Після отримання даного рішення необхідно звернутися до територіального органу соціального захисту населення за місцем реєстрації або фактичного проживання. Для отримання більш детальної інформації просимо звертатись до сектору із соціально-гуманітарних питань ДУ «ТМО МВС України по Чернігівській області» за телефоном (0462) 67-91-17 або за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 217, кабінет 110.

  

 

(с) 2024

Запис до лікаря