Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

Лопатка свиняча

Інформація оприлюднюється відповідно до вимог постанови КМУ від 11.10.2016 №710   

                                                                           ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Лопатка свиняча (код за ЕЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (15113000-3))  

Найменування товару

Опис товару

Одиниця виміру

Кількість

Лопатка свиняча

М'ясо ІІ категорії. Охолоджене, не заморожене, м'ясо свинини без кісток, яке зберігає протягом усього періоду після забивання свині і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. По зовнішньому вигляду м'ясо повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста , без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу. По консистенції м'ясо повинно бути пружнім та еластичним, з видаленою сполучною та кістковою частиною. Не допускаються дрібні частки та обрізки. Споживче пакування від 2,5 кг до 5 кг.

кг

1790

Вимоги:

  • Товар повинен  мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.
  • Термін придатності товару не менше ніж 80% від загального строку придатності.
  • Товар має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу, а саме: декларацією виробника або посвідченням про якість, або сертифікатом відповідності, висновками санітарних епідеміологічних експертиз. Має бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.
  • Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» вказаному ДСТУ,ТУ.
  • Предмет закупівлі не повинен містити ГМО.

Поставка товару повинна відбуватися :

  1. критим автотранспортом та за рахунок Учасника відповідно до заявок Замовника і графіку завозу: з періодичністю не рідше одного разу у тиждень, з 8:00 до 12:00 години ранку, остання поставка не пізніше ніж 25 числа місяця включно;
  2. спеціалізованим автотранспортом, що містить холодильну камеру, яка забезпечить необхідний для збереження охолоджених продуктів температурний режим;
  3. розвантаження товару здійснюється Учасником своїми силами;
  4. неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник, або повному поверненню, з відмовою від подальшого співробітництва;
  5. при поставці обов’язково надаються копії санітарних книжок водія та експедитора з відмітками результатів медичного огляду;
  6. місце поставки: м. Чернігів, проспект Миру 217, ДУ « ТМО МВС України по Чернігівській області».

Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи: сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи,  або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

 

(с) 2024

Запис до лікаря