Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

Хліб пшеничний, хліб житньо-пшеничний

Інформація оприлюднюється відповідно до вимог постанови КМУ від 11.10.2016 №710   

                                                                                    ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Хліб пшеничний, хліб житньо-пшеничний (код за ЕЗС ДК  021:2015:15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (15811100-7))  

Найменування товару

Технічні, якісні та інші вимоги

Од. виміру

Кількість

Хліб пшеничний

 Хліб повинен виготовлятись подовим або формовим, з пшеничного борошна першого ґатунку та іншої сировини. Поверхня хліба: шорстка, без великих тріщин і підривів, допускається борошнистість верхньої і нижньої скоринки у подовому хлібі. Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка з дещо випуклою верхньою скоринкою, без бокових випливів. Форма округла, овальна чи продовгувато-овальна, не розпливчаста, без притиска. Колір: від світло – коричневого до темно-коричневого. Хліб повинен бути пропечений не вологий на дотик, еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів непромісу. Пористість розвинена без пустот і ущільнень.  Смак і запах повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Вид поставки: не різаний, запакований в індивідуальний пакет

кг

6 480

Хліб житньо-пшеничний

Виробляється із суміші житнього та пшеничного борошна І гатунку по ДСТУ 4583:2006. Хліб овальної або округлої форми, скоринка – без великих тріщин і підривів. Колір: від світло – до темно - коричневого. М’якоть хліба має бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена. Не допускається наявність порожнеч, крошливість, непромішування. Смак і запах характерні для пшенично - житнього хліба. Не допускається відчуття прісного, пересоленого, надмірно кислого і гіркого смаку, наявність хрускоту. Вид поставки: не різаний, запакований в індивідуальний пакет

кг

2 160

(с) 2024

Запис до лікаря