ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ
Хліб пшеничний, хліб житньо-пшеничний (код за ЕЗС ДК 021:2015:15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (15811100-7))
Найменування товару |
Технічні, якісні та інші вимоги |
Од. виміру |
Кількість |
Хліб пшеничний |
Хліб повинен виготовлятись подовим або формовим, з пшеничного борошна першого ґатунку та іншої сировини. Поверхня хліба: шорстка, без великих тріщин і підривів, допускається борошнистість верхньої і нижньої скоринки у подовому хлібі. Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка з дещо випуклою верхньою скоринкою, без бокових випливів. Форма округла, овальна чи продовгувато-овальна, не розпливчаста, без притиска. Колір: від світло – коричневого до темно-коричневого. Хліб повинен бути пропечений не вологий на дотик, еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів непромісу. Пористість розвинена без пустот і ущільнень. Смак і запах повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Вид поставки: не різаний, запакований в індивідуальний пакет |
кг |
6 480 |
Хліб житньо-пшеничний |
Виробляється із суміші житнього та пшеничного борошна І гатунку по ДСТУ 4583:2006. Хліб овальної або округлої форми, скоринка – без великих тріщин і підривів. Колір: від світло – до темно - коричневого. М’якоть хліба має бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена. Не допускається наявність порожнеч, крошливість, непромішування. Смак і запах характерні для пшенично - житнього хліба. Не допускається відчуття прісного, пересоленого, надмірно кислого і гіркого смаку, наявність хрускоту. Вид поставки: не різаний, запакований в індивідуальний пакет |
кг |
2 160 |
(с) 2023