Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

Яйця курячі харчові столові вищої категорії С0

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Яйця курячі харчові столові вищої категорії С0 (код за ЕЗС ДК 021:2015:03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція (03142500-3))

Найменування товару

Опис товару

Одиниця виміру

Кількість

Яйця курячі харчові столові вищої категорії С0

Яйця курячі харчові столові вищої категорії С0, вага одного яйця не менше 63 г . Відповідність - ДСТУ 5028:2008.

Яйця мають бути розфасовані у спеціальні лотки для  яєць. Лотки і яйця – цілі, чисті та сухі. На кожному ящику з яйцями  повинен бути ярлик з маркуванням у відповідності до вимог законодавства України з інформацією: назва товару, ґатунок чи категорія, дата виготовлення чи фасування, термін реалізації, термін зберігання, назва виробника, ДСТУ 5028:2008.

шт.

15000

Вимоги:

1. Особливі умови: Поставка товару проводиться окремими партіями протягом  3  (трьох) днів з дати отримання письмового (дійсна електронна адреса) чи усного (телефоном) замовлення. Поставка товару здійснюється на склад Покупця з 8-00 до 12-00 години згідно замовлення, яке передається Постачальнику. Обсяг кожної поставки (дрібної партії) -  згідно з заявками Покупця, без обмеження  розміру мінімального замовлення. В разі порушення термінів поставки товару договір буде розірваний в односторонньому порядку.

2. Харчові продукти, які пропонуються Учасником,  повинні бути безпечними, придатними до споживання, правильно маркованими та відповідати санітарним заходам і технічним регламентам.

Запропонований товар повинен відповідати вимогам державних стандартів та ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», не містити ГМО.

Технічні, якісні характеристики Товару повинні відповідати вимогам, встановленим діючими нормативними актами чинного законодавства України.

За якість та безпечність товару відповідає Учасник. В разі встановлення невідповідності поставленого  товару заданим параметрам Замовник залишає за собою право на розірвання договору про закупівлю.

3. Учасник у складі своєї пропозиції повинен надати наступні документи:

3.1. Копію документів, які посвідчують реєстрацію учасника в Держпродспоживслужбі (Копія наказу (або Витягу з наказу, повідомлення) «Про державну реєстрацію потужності» відповідно до ст. 25 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України №39 від 10.02.2016 року, «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам» або Експлуатаційний дозвіл для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів.

3.2. Декларація виробника на товар, що планується до постачання Замовнику (або інший документ, що засвідчує відповідність товару що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.).

3.3. Якщо постачальник не являється виробником, обов’язкова наявність договору закупівлі із виробником або оптовим посередником, який надається учасником в складі пропозиції.

4. Товар повинен передаватися Замовнику  в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування, мати етикетку державною мовою України. Кожна споживча одиниця повинна бути чітко промаркованою, згідно Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» і містити таку основну інформацію про: Назву продукту; Назву, адресу та телефон виробника, а для імпортованих продуктів – назву, повну адресу і телефон імпортера; Вагу нетто продукту у встановлених одиницях виміру; Умови зберігання; Номер партії виробника; Дату виробництва та термін придатності або кінцеву дату споживання.

5. Кожна партія товару повинна супроводжуватись документами, що підтверджують їх походження та якість; відповідність державним стандартам (посвідчення про якість, декларація виробника тощо).

6. Строк придатності товару на момент поставки на склад замовника повинен становити не менше 80% від передбаченого виробником.

7. Завантаження, вивантаження та транспортування товару здійснюється за рахунок та представниками Учасника.

8. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують навантажувально-розвантажувальні роботи повинні мати особисту медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та повинні бути забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями).

9. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 3-ох днів з моменту  виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.

10. Строк поставки: з дати підписання до 20.12.2024 р.

Примітка: у разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз "або еквівалент".

Товари російського та білоруського виробництва або походження не розглядаються та не акцептуються

(с) 2024

Запис до лікаря