Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

21.07.2023

Вік живи – вік навчайся!

Відділом інфекційного контролю ДУ «ТМО МВС України по Чернігівській області» 20.07.2023р. проведено навчання з ПІІК по етапу з репроцесингу згідно СОП «Стерилізація виробів медичного призначення в приміщенні для стерилізації» для відповідальних за дотримання вимог даної СОП: старших сестер медичних поліклініки та лікарні, сестер медичних, які працюють  в  приміщенні для  стерилізації та мають спеціальний допуск.

Старша сестра медична Олена Михайліченко організувала зручні умови для проведення практичної частини заходу. Координатор з навчання і підготовки з ПІІК лікар-епідеміолог ВІК Марина Дука  підготувала стислі друковані нагадування-конспекти та розповіла про основні етапи репроцесингу, мету, нормативну базу, організацію процесу та контроль якості стерилізації, ризики та управління ними. Сестра медична поліклініки Тетяна Проценко продемонструвала порядок виконання процедури. Всім дякуємо за спільну працю в приємній робочій атмосфері. Чекаємо на перевірку знань, практичних навичок та зворотній зв’язок.

 

        

 

(с) 2024

Запис до лікаря