Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

25.08.2023

Проведено навчання ВІК з дотримання правил безпечного проведення ін’єкцій

 

Рятуй життя безпечно!

Всі медичні працівники відповідальні за запобігання передавання інфекційних хвороб, які пов’язані із наданням медичної допомоги. Тому дотримання правил безпечного проведення ін’єкцій – є частиною захисту пацієнтів і медичних працівників.

Безпечна ін’єкція – це ін’єкція, яка не завдає шкоди пацієнту, не піддає медичного працівника будь-яким ризикам, яких можна уникнути, і не призводить до утворення небезпечних для екології відходів.

В установі розпочата навчальна сесія з безпеки ін’єкцій. Головна медична сестра Алла Зіненко, за підтримки ВІК, нагадує сестрам медичним та фельдшерам основні кроки безпеки, сестри медичні маніпуляційного кабінету поліклініки Марина Воєдило та Людмила Галкіна демонструють практичні навички кожного етапу, техніку проведення, запобігання можливих ризиків.

Цікаво, плідно, інтерактивно, як завжди обговорення робочих питань, відповідальне ставлення до навчання. Всім дякуємо за взаємодію!

 

 

 

 

 

(с) 2024

Запис до лікаря