ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
Масло солодковершкове жирністю не менше 73% фасування до 5 кг (код за ЕЗС ДК 021:2015:15530000-2 Вершкове масло)
Найменування товару |
Опис товару |
Одиниця виміру |
Кількість |
Масло солодковершкове жирністю не менше 73% фасування до 5 кг |
Масло солодковершкове повинно бути жирністю не менше 73%. У ньому не повинно бути сторонніх домішок, стороннього присмаку і запаху, ознак пожовтіння поверхні та плісняви. Масло повинно мати запах свіжих вершків, відповідати встановленим медичним критеріям, відповідним вимогам діючого санітарного законодавства України. Упаковка: картонні коробки вагою до 5 кг. Дефекти упаковки недопустимі. На кожній коробці повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що повинно бути зазначено на упаковці. |
кг |
600 |
Вимоги:
Поставка товару повинна відбуватися:
Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи: сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.
Примітка: у разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз "або еквівалент".
Товари російського та білоруського виробництва або походження не розглядаються та не акцептуються.
(с) 2024