Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

Масло солодковершкове

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Масло солодковершкове жирністю не менше 73% фасування до 5 кг (код за ЕЗС ДК 021:2015:15530000-2 Вершкове масло)  

Найменування товару

Опис товару

Одиниця виміру

Кількість

Масло солодковершкове жирністю не менше 73% фасування до 5 кг

Масло солодковершкове повинно бути  жирністю не менше 73%. У ньому  не повинно бути сторонніх домішок, стороннього присмаку і запаху, ознак пожовтіння  поверхні та плісняви. Масло повинно мати запах свіжих вершків, відповідати встановленим медичним критеріям, відповідним вимогам діючого санітарного законодавства України. Упаковка: картонні коробки  вагою до 5 кг. Дефекти упаковки недопустимі. На кожній коробці повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що повинно бути зазначено на упаковці.

кг

600

Вимоги:

  • Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.
  • Термін придатності товару не менше ніж 80% від загального строку придатності.
  • Товар має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу, а саме: декларацією виробника або посвідченням про якість, або сертифікатом відповідності, висновками санітарних епідеміологічних експертиз. Має бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.
  • Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» вказаному ДСТУ, ТУ.
  • Предмет закупівлі не повинен містити ГМО.

Поставка товару повинна відбуватися:

  1. критим автотранспортом та за рахунок Учасника відповідно до заявок Замовника і графіку завозу: з періодичністю не рідше одного разу у тиждень, з 8:00 до 12:00 години ранку, остання поставка не пізніше ніж 25 числа місяця включно;
  2. спеціалізованим автотранспортом, що містить холодильну камеру, яка забезпечить необхідний для збереження охолоджених продуктів температурний режим;
  3. розвантаження товару здійснюється Учасником своїми силами;
  4. неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник, або повному поверненню, з відмовою від подальшого співробітництва;
  5. при поставці обов’язково надаються копії санітарних книжок водія та експедитора з відмітками результатів медичного огляду;
  6. місце поставки: м. Чернігів, проспект Миру 217, ДУ «ТМО МВС України по Чернігівській області».

Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи: сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи,  або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

Примітка: у разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз "або еквівалент".

Товари російського та білоруського виробництва або походження не розглядаються та не акцептуються.

(с) 2024

Запис до лікаря