ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
Куряча четвертина охолоджена (код за ЕЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (15112130-6))
Найменування товару |
Опис товару |
Одиниця виміру |
Кількість |
Куряча четвертина охолоджена |
Охолоджене, не заморожене, м'ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. Поверхня суха, не завітрена, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові. Можуть бути незначні пошкодження шкіри м'язів та кісток, але без переломів стегнових та гомілкових кісток, глибоких порізів м’язової тканини та розривів шкіри. Оперення повністю видалено. М'язи щільні, пружні. Колір шкіри від білого до жовтого. Без льодяної глазурі та снігу. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Споживче пакування від 1 кг до 5 кг. |
кг |
200 |
Вимоги:
Поставка товару повинна відбуватися:
Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи: сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.
Примітка: у разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз "або еквівалент".
Товари російського та білоруського виробництва або походження не розглядаються та не акцептуються.
(с) 2024