Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

Лопатка свиняча охолоджена

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Лопатка свиняча охолоджена (код за ЕЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (15113000-3))

Найменування товару

Опис товару

Одиниця виміру

Кількість

Лопатка свиняча охолоджена

М'ясо ІІ категорії. Охолоджене, не заморожене, м'ясо свинини без кісток, яке зберігає протягом усього періоду після забивання свині і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. По зовнішньому вигляду м'ясо повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста , без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу. По консистенції м'ясо повинно бути пружнім та еластичним, з видаленою сполучною та кістковою частиною. Не допускаються дрібні частки та обрізки. Споживче пакування до 5 кг.

кг

3000

Вимоги:

  • Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування, мати етикетку державною мовою України. Кожна споживча одиниця повинна бути чітко промаркованою, згідно Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» і містити таку основну інформацію про: Назву продукту; Назву, адресу та телефон виробника, а для імпортованих продуктів – назву, повну адресу і телефон імпортера; Вагу нетто продукту у встановлених одиницях виміру; Умови зберігання; Номер партії виробника; Дату виробництва та термін придатності або кінцеву дату споживання.
  • Термін придатності товару не менше ніж 80% від загального строку придатності. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».
  • Товар має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу, а саме: декларацією виробника або посвідченням про якість, або сертифікатом відповідності, висновками санітарних епідеміологічних експертиз тощо.
  • Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» вказаному ДСТУ, ТУ.

Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи:

  1. сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи,  або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.
  2. експлуатаційний дозвіл, виданий на його ім’я - у відповідності до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
  3. якщо постачальник не являється виробником, обов’язкова наявність договору закупівлі із виробником або оптовим посередником, який надається учасником в складі пропозиції.

Поставка товару повинна відбуватися:

  1. критим автотранспортом та за рахунок Учасника відповідно до заявок Замовника і графіку завозу: з періодичністю не рідше одного разу у тиждень, з 8:00 до 12:00 години ранку, остання поставка не пізніше ніж 25 числа місяця включно;
  2. спеціалізованим автотранспортом, що містить холодильну камеру, яка забезпечить необхідний для збереження охолоджених продуктів температурний режим (надати гарантійний лист, завірений підписом та печаткою (у разі наявності) Учасника;
  3. розвантаження товару здійснюється Учасником своїми силами;
  4. при виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника, в найкоротші терміни за свій рахунок (надати гарантійний лист, завірений підписом та печаткою (у разі наявності) Учасника);
  5. водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями) (надати гарантійний лист, завірений підписом та печаткою (у разі наявності) Учасника.

Примітка: у разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз "або еквівалент".

Товари російського та білоруського виробництва або походження не розглядаються та не акцептуються.

(с) 2024

Запис до лікаря