Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

Ніжка куряча (стегенце)

Інформація оприлюднюється відповідно до вимог постанови КМУ від 11.10.2016 №710   

                                                                                  ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Ніжка куряча (стегенце) (код за ЕЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (15112130-6))

Найменування товару

Опис товару

Одиниця виміру

Кількість

Ніжка куряча (стегенце)

Охолоджене, не заморожене, м'ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. Поверхня суха, не завітрена, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові. Можуть бути незначні пошкодження шкіри м'язів та кісток, але без переломів стегнових та гомілкових кісток, глибоких порізів м’язової тканини та розривів шкіри. Оперення повністю видалено. М'язи щільні, пружні. Колір шкіри від білого до жовтого. Без прилеглої частини спинки, складається з гомілки і стегна. Без льодяної глазурі та снігу. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Споживче пакування від 1 кг до 5 кг.

кг

1000

Вимоги:

  • Товар повинен  мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.
  • Термін придатності товару не менше ніж 80% від загального строку придатності.
  • Товар має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу, а саме: декларацією виробника або посвідченням про якість, або сертифікатом відповідності, висновками санітарних епідеміологічних експертиз. Має бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.
  • Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» вказаному ДСТУ,ТУ.
  • Предмет закупівлі не повинен містити ГМО.

Поставка товару повинна відбуватися :

  1. критим автотранспортом та за рахунок Учасника відповідно до заявок Замовника і графіку завозу : з періодичністю не рідше одного разу у тиждень, з 8:00 до 12:00 години ранку, остання поставка не пізніше ніж 25 числа місяця включно;
  2. спеціалізованим автотранспортом, що містить холодильну камеру, яка забезпечить необхідний для збереження охолоджених продуктів температурний режим;
  3. розвантаження товару здійснюється Учасником своїми силами;
  4. неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник, або повному поверненню, з відмовою від подальшого співробітництва;
  5. при поставці обов’язково надаються копії санітарних книжок водія та експедитора з відмітками результатів медичного огляду;
  6. місце поставки: м. Чернігів, проспект Миру 217, ДУ « ТМО МВС України по Чернігівській області»;

Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи: сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи,  або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

 

(с) 2024

Запис до лікаря