Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

Молоко ультрапастеризоване жирністю не менше 2,5%

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Молоко ультрапастеризоване жирністю не менше 2,5% вагою не більше 1000г (код за ЕЗС ДК 021:2015:15510000-6 Молоко та вершки (15511210-8))  

Найменування товару

Опис товару

Одиниця виміру

Кількість

Молоко ультрапастеризоване жирністю не менше 2,5%  вагою не більше 1000г

Молоко повинно бути білого кольору, однорідне, без сторонніх запахів та смаку, без осаду, без грудків білку та жиру.

Строк придатності – не менше 90 діб при температурі +1...+25°С.

кг

4000

Вимоги:

  • Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування, мати етикетку державною мовою України. Кожна споживча одиниця повинна бути чітко промаркованою, згідно Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» і містити таку основну інформацію про: Назву продукту; Назву, адресу та телефон виробника, а для імпортованих продуктів – назву, повну адресу і телефон імпортера; Вагу нетто продукту у встановлених одиницях виміру; Умови зберігання; Номер партії виробника; Дату виробництва та термін придатності або кінцеву дату споживання.
  • Термін придатності товару не менше ніж 80% від загального строку придатності. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».
  • Товар має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу, а саме: декларацією виробника або посвідченням про якість, або сертифікатом відповідності, висновками санітарних епідеміологічних експертиз тошо.
  • Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» вказаному ДСТУ, ТУ.

Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи:

  1. сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи,  або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.
  2. експлуатаційний дозвіл, виданий на його ім’я - у відповідності до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
  3. якщо постачальник не являється виробником, обов’язкова наявність договору закупівлі із виробником або оптовим посередником, який надається учасником в складі пропозиції.

Поставка товару повинна відбуватися:

  1. критим автотранспортом та за рахунок Учасника відповідно до заявок Замовника і графіку завозу: з періодичністю не рідше одного разу у тиждень, з 8:00 до 12:00 години ранку, остання поставка не пізніше ніж 25 числа місяця включно;
  2. запропонована продукція харчової промисловості повинна постачатися у спеціальному транспорті для швидкопсувної продукції з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог та згідно правил перевезення продовольчих товарів (надати гарантійний лист, завірений підписом та печаткою (у разі наявності) Учасника;
  3. розвантаження товару здійснюється Учасником своїми силами;
  4. при виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника, в найкоротші терміни за свій рахунок (надати гарантійний лист, завірений підписом та печаткою (у разі наявності) Учасника).
  5. водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями) (надати гарантійний лист, завірений підписом та печаткою (у разі наявності) Учасника;

Примітка: у разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз "або еквівалент".

Товари російського та білоруського виробництва або походження не розглядаються та не акцептуються.

(с) 2024

Запис до лікаря