Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

Хліб пшеничний, хліб житньо-пшеничний

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Хліб пшеничний, хліб житньо-пшеничний (код за ЕЗС ДК  021:2015:15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (15811100-7))

Найменування товару

Технічні, якісні та інші вимоги

Од. виміру

Кількість

Хліб пшеничний

Хліб повинен виготовлятись подовим або формовим, з пшеничного борошна першого ґатунку та іншої сировини. Поверхня хліба: шорстка, без великих тріщин і підривів, допускається борошнистість верхньої і нижньої скоринки у подовому хлібі. Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка з дещо випуклою верхньою скоринкою, без бокових випливів. Форма округла, овальна чи продовгувато-овальна, не розпливчаста, без притиска. Колір: від світло – коричневого до темно-коричневого. Хліб повинен бути пропечений не вологий на дотик, еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів непромісу. Пористість розвинена без пустот і ущільнень.  Смак і запах повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Вид поставки: різаний, запакований в індивідуальний пакет.

кг

3600

Хліб житньо-пшеничний

Виробляється із суміші житнього та пшеничного борошна І гатунку по ДСТУ 4583:2006. Хліб овальної або округлої форми, скоринка – без великих тріщин і підривів. Колір: від світло – до темно - коричневого. М’якоть хліба має бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена. Не допускається наявність порожнеч, крошливість, непромішування. Смак і запах характерні для пшенично - житнього хліба. Не допускається відчуття прісного, пересоленого, надмірно кислого і гіркого смаку, наявність хрускоту. Вид поставки: різаний, запакований в індивідуальний пакет.

кг

1900

Пакування та транспортування:

Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам чинного законодавства України, ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт (ст. ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Кожна партія товару супроводжується товарно - транспортною накладною, де має бути зазначено: номер, дата видачі; найменування потужності виробника та його номер експлуатаційного дозволу чи номер реєстрації оператора ринку; найменування постачальника; його адреса та номер експлуатаційного дозволу чи номер реєстрації оператора ринку; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання  (складі - температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ, ін.); ґатунок, категорія, тощо.

Постачання продуктів харчування і продовольчої сировини повинно здійснюватися спеціальним транспортом (авторефрижераторами, ізотермічними автомобілями-фургонами).

Транспортні засоби, що використовують для перевезення харчових продуктів, повинні бути чистими, з гігієнічним внутрішнім покриттям кузова, що піддається санітарній обробці, яка складається із заходів профілактичної дезінфекції або дезінсекції, а у разі потреби дератизації та дезодорації внутрішніх поверхонь транспортних засобів дозволеними в установленому порядку засобами. Санітарна обробка транспортних засобів здійснюється безпосередньо перед кожним перевезенням швидкопсувних харчових продуктів.

Водій і особи які супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно - розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особові медичні книжки з результатами проходження медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці).  

Термін зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% до загального терміну зберігання.

Постачання товару здійснюється протягом 2024 року не рідше трьох разів на тиждень з 08:00 до 12:00 години відповідно до заявки Замовника за адресою: проспект Миру, буд. 217, м. Чернігів, Чернігівська область, 14029.

Прийом товару здійснює комірник закладу, до якого постачається товар. Продавець повинен надати комірнику завірені особистою печаткою і підписом документи, щодо якості кожної партії товару, що постачається (товарно-транспортну накладну).

Доставка товару відбувається транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи за рахунок та силами постачальника.

Прийманню не підлягає товар:

- у пошкодженій упаковці;

- на який оформлені супроводжувальні документи з порушенням;

- без документів, що засвідчують якість;

- при невідповідності терміну придатності товару.

            Запропонований товар повинен відповідати усім якісним характеристикам, зазначеним у паспорті якості або іншим документам, що передбачені чинним законодавством щодо відповідності якості товарів на запропонований товар (надати копії паспортів якості або інших документів, що передбачені чинним законодавством України щодо відповідності якості товарів, завірені підписом та печаткою (у разі наявності) Учасника )

Примітка: у разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз "або еквівалент".

Товари російського та білоруського виробництва або походження не розглядаються та не акцептуються.

(с) 2024

Запис до лікаря