ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
Лопатка свиняча охолоджена (код за ЕЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (15113000-3))
Найменування товару |
Опис товару |
Одиниця виміру |
Кількість |
Лопатка свиняча охолоджена |
М'ясо ІІ категорії. Охолоджене, не заморожене, м'ясо свинини без кісток, яке зберігає протягом усього періоду після забивання свині і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. По зовнішньому вигляду м'ясо повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста , без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу. По консистенції м'ясо повинно бути пружнім та еластичним, з видаленою сполучною та кістковою частиною. Не допускаються дрібні частки та обрізки. Споживче пакування від 2,5 кг до 5 кг. |
кг |
900 |
Вимоги:
Поставка товару повинна відбуватися:
Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи: сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.
Примітка: у разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз "або еквівалент".
Товари російського та білоруського виробництва або походження не розглядаються та не акцептуються.
(с) 2024