Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

Attention: Prices for services and service codes can be found on the website of the institution in the section Paid services and by phone (04622) 5-32-91 (room 223)

Chilled pork shoulder

The information is made public in accordance with the requirements of the CMU Resolution No. 710 dated 11.10.2016

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Лопатка свиняча охолоджена (код за ЕЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо (15113000-3))  

Найменування товару

Опис товару

Одиниця виміру

Кількість

Лопатка свиняча охолоджена

М'ясо ІІ категорії. Охолоджене, не заморожене, м'ясо свинини без кісток, яке зберігає протягом усього періоду після забивання свині і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. По зовнішньому вигляду м'ясо повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста , без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу. По консистенції м'ясо повинно бути пружнім та еластичним, з видаленою сполучною та кістковою частиною. Не допускаються дрібні частки та обрізки. Споживче пакування від 2,5 кг до 5 кг.

кг

900

Вимоги:

  • Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.
  • Термін придатності товару не менше ніж 80% від загального строку придатності.
  • Товар має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу, а саме: декларацією виробника або посвідченням про якість, або сертифікатом відповідності, висновками санітарних епідеміологічних експертиз. Має бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.
  • Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» вказаному ДСТУ, ТУ.
  • Предмет закупівлі не повинен містити ГМО.

 

Поставка товару повинна відбуватися:

  1. критим автотранспортом та за рахунок Учасника відповідно до заявок Замовника і графіку завозу: з періодичністю не рідше одного разу у тиждень, з 8:00 до 12:00 години ранку, остання поставка не пізніше ніж 25 числа місяця включно;
  2. спеціалізованим автотранспортом, що містить холодильну камеру, яка забезпечить необхідний для збереження охолоджених продуктів температурний режим;
  3. розвантаження товару здійснюється Учасником своїми силами;
  4. неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник, або повному поверненню, з відмовою від подальшого співробітництва;
  5. при поставці обов’язково надаються копії санітарних книжок водія та експедитора з відмітками результатів медичного огляду;
  6. місце поставки: м. Чернігів, проспект Миру 217, ДУ «ТМО МВС України по Чернігівській області».

Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи: сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи,  або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

 

Примітка: у разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз "або еквівалент".

Товари російського та білоруського виробництва або походження не розглядаються та не акцептуються.

 

(с) 2024

Doctor appointment