ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ
Риба морожена Хек (тушка) (код за ЕЗС ДК 021:2015:15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (15221000-3))
№ з/п |
Найменування Товару |
Одиниці виміру |
Кількість |
1 |
Риба морожена Хек (тушка) |
кг |
1 540 |
Предмет закупівлі – риба морожена Хек (тушка) має відповідати наступним вимогам:
1) Відповідність ДСТУ 4868:2007, пакетування згідно з ДСТУ 2641. Риба заморожена (температура якої в товщі м’язової тканини підтримується на рівні мінус 18° С і нижче, під час льодосольового заморожування — не вище ніж мінус 6° С), патрана обезголовлена, 1 сорту. Довжина і маса риби повинна відповідати ГОСТ 1368.
2) Органолептичні показники:
3) Товар повинен бути упакований у спожиткову тару вагою до 10-12 кг.
4) Товар має супроводжуватися документами, що підтверджують якість, кількість, вагу, а саме: декларацією виробника або посвідченням про якість, або сертифікатом відповідності, висновками санітарно-епідеміологічних експертиз. Додатково на тару чи етикетку наносять:
— назву;
— калорійність та поживну цінність;
— кінцеву дату споживання «Вжити до» чи дату виготовлення та строк придатності;
— гранично-допустимий відхил від номінальної кількості (на спожиткову тару);
— назву, повну адресу і телефон виробника, адресу потужностей (об’єкта) виробництва;
— номер партії виробництва.
— маса нетто глазурованої риби чи риби із захисним покривом має бути зазначена без урахування маси глазурі чи захисного покриву.
5) Строк придатності товару повинен бути не менше ніж 80% від загального строку придатності.
Поставка товару повинна відбуватися:
1) критим автотранспортом та за рахунок Учасника відповідно до заявок Замовника і графіку завозу: з періодичністю не рідше одного разу у тиждень, з 9:00 до 12:00 години ранку, остання поставка не пізніше ніж до 25 числа місяця включно;
2) спеціалізованим автотранспортом, разом із довідкою про санобробку на даний транспортний відповідно до правил перевозіння швидкопсувних вантажів за температури не вище ніж мінус 18° С.
3) розвантаження товару здійснює Учасником своїми силами.
Учасник повинен надати в електронному (сканованому) вигляді в складі своєї тендерної (цінової) пропозиції наступні документи: сертифікат якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.
(с) 2023