Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

06.02.2023

     ВІК – живи, ВІК – навчай!

 

На минулому тижні координатор з навчання ВІК Марина Дука разом з лікарем – інфекціоністом Іриною Гарбуновою та помічником епідеміолога Мариною Кобець провели сесію навчань працівників лабораторного відділення та сестер медичних ТМО.

Під час презентації про стандартні засоби захисту була проведена демонстрація  одягання та знімання масок медичних, халатів/комбінезонів захисних від інфекційних агентів, захисних щитків та правила респіраторної гігієни та кашлю, згідно СОП, розроблених ВІК та затверджених наказами керівника ТМО. Матеріали надані для поширення в телеграм-групах.

 Стандартизування знайомих всім дій веде до покращення захисту працівників від інфікування та профілактики інфекційних хвороб, пов’язаних з наданням медичної допомоги. Команді ВІК дуже приємна зацікавленість колег, активна участь в обговоренні робочих питань, позитивне ставлення до навчання. Всім дякуємо за взаємодію!

Начальник ВІК – лікар                                                       Олена ВЕРУГА

06.02.2023р.

 

(с) 2024

Запис до лікаря