Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

13.07.2023

Питання спілкування, навички спілкування

Питання спілкування, навички спілкування медичних працівників закладів охорони здоров’я МВС України з військовослужбовцями Національної гвардії України, які перебували в полоні, поліцейськими, які перебували в зоні бойових дій, розв’язаних військовою агресією російської федерації проти України є дуже актуальними в сучасних умовах, в умовах війни.

11/07 для лікарів ДУ «ТМО МВС України по Чернігівській області» психотерапевтом Нугаєвим А.М. була проведена лекція на тему «Правила спілкування медичних працівників з особами, які приймали участь в бойових діях та особами, які перебували в полоні, в умовах війни». Були розглянуті емоційні, психо-соціальні, поведінкові та тілесні прояви, які спостерігаються у цих осіб. Надані рекомендації щодо спілкування з особами, які приймали участь в бойових діях та особами, які перебували в полоні, при наданні їм медичної допомоги.

(с) 2024

Запис до лікаря