Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ
Запис до лікаря Запис до лікаря

Увага! Ціни на послуги та код послуги можна дізнатися на сайті установи в розділі Платні послуги, та за телефоном (0462) 679-117 (кабінет 105)

01.09.2023

ДІЇ ПЕРСОНАЛУ ДУ «ТМО МВС УКРАЇНИ ПО ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» В РАЗІ ХІМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

         В ДУ «ТМО МВС України по Чернігівській області» проведено навчання та тренування з питань цивільного захисту за темою «Дії персоналу під час хімічної небезпеки».

         Мета навчання – відпрацювання алгоритму дії персоналу установи в реальних умовах  у разі виникнення хімічної небезпеки, удосконалення знань про засоби захисту від хімічної небезпеки та відпрацювання навичок користування ними.

         Під час навчання персоналом установи опрацьовано алгоритм дій якого необхідно дотримуватися  у разі виникнення хімічної небезпеки, щоб врятувати своє життя, та життя людей, які знаходяться в установі на момент настання хімічної небезпеки.  

         Навчання проходило у форматі презентації, слухачам булі представлені інформаційні слайди, наявні засоби захисту та роз’яснення щодо їх дії при виникненні хімічної небезпеки. Фахівці установи під час проведення навчання показали високій рівень знань як діяти при виникненні хімічної небезпеки. 

           

                                

(с) 2024

Запис до лікаря