Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

Attention: Prices for services and service codes can be found on the website of the institution in the section Paid services and by phone (04622) 5-32-91 (room 223)

01.05.2024

For the attention of persons of the Ministry of Internal Affairs who receive pensions

До уваги осіб органів МВС, які отримують пенсії

У зв’язку з реорганізацією Депратаменту пенсійних питань та соціального захисту МВС України та з метою забезпечення своєчасного та якісного обслуговувування персіонерів системи органів внутрішніх справ та членів їх сімей безпосередньо за місце їх проживання в Регіональному сервісному центрі Головного сервісного Центру МВС в Чернігівській області створено Сектор з пенсійних питань.

Для реалізації своїх прав щодо пенсійного забезпечення, призначення та отримання одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності особами, що мають право на її отримання відповідно до законодавства України та для отримання довідок про розмір грошового забезпечення, слід звертатись до Сектору з пенсійних питань Регіонального сервісного центру Головного сервісного Центру МВС в Чернігівській області за адресою вул. Шевченка, 26, м. Чернігів 14013,

 тел. (0462) 94-10-44

 

(с) 2024

Doctor appointment